+ 0032 (0)3 353 99 77 adv@b-vc.be

Op de openbare weg gelden de wetten van het Belgische Recht. Enkel zo kan de veiligheid van alle weggebruikers beschermd worden. Begaat u toch een verkeersovertreding? Raakte u betrokken bij een verkeersongeval of kreeg u een dagvaarding van de politierechtbank in de bus?

Wij kennen blindelings onze weg als het gaat om verkeersstrafrecht. Voor waardevol advies kan u steunen op onze jarenlange expertise en als dat nodig is zorgen wij voor een gedegen verdediging.

Het is echter ook mogelijk dat u gewoon slachtoffer bent van een verkeersongeval met schade. In dat geval kan u op zeer korte termijn terecht op ons kantoor voor advies of u al dan niet aansprakelijk bent voor het ongeval. Ook hier kunnen wij u bijstaan voor de rechtbank om eventuele schadevergoeding te bekomen van de tegenpartij.

Ons kantoor kan u bijstaan wanneer u wordt gedagvaard voor de Politierechtbank. Vaak kan u beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekeraar zodat onze kosten en erelonen door uw verzekeraar gedragen worden. Wij kunnen hiertoe rechtstreeks contact opnemen met uw verzekeraar.

Wanneer u slachtoffer bent van een verkeersongeval als autobestuurder, fietser of voetganger kunnen wij u adviseren omtrent uw slaagkansen om uw eventuele schade te kunnen terugvorderen. Ook hier kunnen wij u bijstaan voor de Politierechtbank met het oog op recuperatie van uw schade van de tegenpartij. Ook voor deze gevallen kan u vaak beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekeraar die dan onze kosten en erelonen ten laste neemt binnen de grenzen van de polis.

Ingeval van ongeval kan u zich onmiddellijk naar ons kantoor wenden met uw aanrijdingsformulier voor gratis eerstelijnsadvies omtrent de eventuele aansprakelijkheid!

  • Alcohol, drugs en aanverwanten in het verkeer
  • Vluchtmisdrijf
  • Snelheidsovertreding
  • Overtreding rij-en rusttijden
  • Joyriding
  • Veroorzaken van gevaarlijke verkeerssituaties
  • Schaderegeling verkeersongevallen

Boonen-Van Craen Advocaten CVOHA

Doggenhoutstraat 20 - 2520 Ranst

BTW BE 0881.048.327

Kantoorrekening: BE 65 6300 6795 2296

Derdenrekening: BE 05 6300 6522 4475

BIC: BBRU BE BB

Facebook
Facebook